Овен Денят е подходящ за делови преговори. Може да

...
  Овен Денят е подходящ за делови преговори. Може да
Коментари Харесай

Две зодии сключват сделки, третата печели

 

Овен

Денят е подобаващ за настоятелен договаряния. Може да обсъждате и настоящи въпроси, и нови перспестиви за сполучливо съдействие. Способни сте да извършите удобно усещане на потенциялните си съдружници и сътрудници и да спечелите тяхната поддръжка. Ако ви предложат да се заемете със комплицирани, само че доста значими планове, не отхвърляйте, тъй като когато ги приключите сполучливо, пред вас ще се открият нови благоприятни условия за професионално развиване. Втората половина от деня няма да бъде толкоз сполучлива като първата. През това време настроението ви ще спадне и остро ще реагирате на всяка рецензия.

 

 Телец

Сложен ден ви следва. По-често от нормално ще спорите с обкръжението си, освен това от време на време ще бъде за такива дреболии, на които в друго време не бихте обърнали никакво внимание. Стари обиди ще изплуват, ще се наложи да се връщате към остарели нерешени проблеми. Всичко това ще намали настроението ви. Ще се появи опция да се заемете с забавен и необикновен план и когато се концентрирайте върху него обстановката ще се промени незабавно към по-добро. Може да разчитате на известна сума пари, само че не бързайте да харчите всички, скоро ще се появи опция за преференциална инвестиция.

 

Близнаци

Денят е удобен за работа и бързо ще решавате доста зараждащи въпроси, а новите хрумвания ще бъдат доста плодотворони. Ще имате опция да възстановите остарели настоятелен връзки, тествани сътрудници драговолно ще ви оказват помощ да реализирате вашите проекти. Може да сключвате покупко-продажби и да вършиме едри покупки. Пътуванията ще протичат забавно и запаметяващо се, ще ви донесат доста вълнуващи прекарвания. Възможно е да зародят ненадейно мотиви за пътешестване, само че вие ще се справите чудесно. Лесно печелите благосклонностите на хората, само че надали днешните запознанства ще имат по-задълбочено продължение.

 

Рак

Днес сте настроени уверено и постигате своето без значение от това по какъв начин се подреждат събитията към вас. Вероятно ще се наложи постоянно да променяте проектите си, само че това няма да ви тормози, в придвижване ще импровизирате и ще заразявате и другите с ентусиазма си. Добре ще бъде през днешния ден да водите настоятелен договаряния, да обсъждате дълготрайни проекти и да вземате организационни решения. В персоналните връзки също може да проявявате разпоредителност. Близките ще поддържат вашите хрумвания и ще ви оказват помощ да ги реализирате в живота. Някои финансови приходи ще дойдат в точния момент и ще забарвите терзанията си.

 

Лъв

Днес ще ви бъде мъчно да запазите успокоение, тъй като ви чакат доста изненадващи събития и вести, които ще ви развълнуват. По-често от нормално ще спорите с близките, по-лесно ще се поддавате на провокации, което ще ви пречи да работите дейно и да довършите започнатото до дъно. Но в случай че се концентрирайте върху най-важните работи и оставите всичко ненужно за момента, ще съумеете да се справите сполучливо. Личните срещи оставете за по-късно денем. Не е желателно през днешния ден да решавате въпроси, свързани със строителство, покупка и продажба на недвижимости.

 

Дева

Денят е подобаващ за независима работа. Може да решите комплицирани задания и да намерите отговор на значими въпроси. Бъдете по-внимателни в контактите си изключително с дамите. Те могат да ви дават ненужни и несъответствуващи препоръки, несъзнателно ще основават проблеми. По-късно ще получите забавни настоятелен оферти, обещаващи огромна облага. У дома ви чакат повече задания и грижи от нормалните ви отговорности. Не е изключено да се наложи да започнете незабавен ремонт или да извършите непредвидени разноски и непланирани покупки за дома. Но няма да съжалявате за изхарчените средства.

 

Везни

Днес може да постигнете огромни триумфи в професионалното занятие. Предстоят ви комплицирани задания, с които би трябвало да се заемете от рано, с цел да доведете нещата до сполучлив край. Няма да ви бъде мъчно да намерите подобаващите сътрудници. Хората, с които ще споделите концепциите си, най-вероятно ще ви поддържат в реализацията им. Смело може да вършиме проекти, защото сте в положение да погледнете на нещата от нов ъгъл и да намерите оиргинални и доста сполучливи решения. Някои от вас може да завоюват доста в случай че трансфорат обичаното си занимание в източник на приходи.

 

Скорпион

Не се разстройвайте поради незначителни събития и дреболии и денят ще завърши добре за вас. Няма да ви се удаде да избегнете и решите всички проблеми, само че няма да зародят и непреодолими прегарид на вашия път. Преценете деликатно деловите си контакти и не се доверявайте на хора, които и преди са ви подвеждали. Изберете креативния метод към новите планове. Старайте се да не поемате непотребни опасности и действайте с тествани способи и не забравяйте за възприятието за мярка. Вечерта ви чакат забавни запознанства.

 

Стрелец

Бъдете деликатни изключително през първата половина на деня, тъй като през това време елементарно ще допускате неточности и ще забравяте за значими неща. За всички срещи се подготвяйте деликатно, от това зависи положителното ви показване. Ще ви бъде мъчно да извършите положително усещане на евентуалните си сътрудници. По-късно отрицателните трендове се разсейват и нещата ще поемат в позитивна посока. Приятелите ви са подготвени да поддържат вашите хрумвания и да ви оказват помощ в реализацията им. Ще имате опция да разрешите някои фамилни проблеми, да измъкнете ваши родственици от затрудненото състояние, в което са попаднали.

 

Козирог

Не всичко през днешния ден ще върви толкоз елементарно, колкото ви се желае. От вас се изисква самообладание и упоритост, с цел да довършите започнатото, да реализирате отдавнашните си проекти. Не са изключени различия с другари и сътрудници, рискувате да се лишите от поддръжката на хора, на които сте привикнали да разчитате. Възможни са неудачни пътувания и финансови загуби. Отделете изключително внимание на фамилните проблеми. Някои от вашите близки мощно се нуждаят от вашето схващане и поддръжка. Влюбените мъчно ще се схващат денем, само че вечерта различията ще бъдат забаравени.

 

Водолей

Няма да ви е елементарно да се разбирате с другите хора през днешния ден. Особено мъчно ще се окаже да постигнете единодушие с хора, на чието мнение доста държите. Постарайте се да избегнете дългите празни диалози и ненужни разногласия. Деловите срещи и договаряния по-добре отложете. Работата ще бъде повече от нормално, само че сполучливо ще се справите в случай че не се отвличате от нея. Денят ще бъде сполучлив от финансова позиция. Той дава обещание парични приходи и преференциални покупко-продажби, някои от вас ще намерят нов източник на приходи. Не е желателно да смесвате настоятелен и персонални връзки.

 

Риби

Днес не са изключени дребни проблеми и недоразумения, катастрофи, поради които може да се наложи да се откажете от замисленото. Не се поддавайте на отрицателни страсти и ще намерите метод да преодолеете компликациите. Може да разчитате на същинските си другари, с цел да постигнете от дълго време поставените си цели. Избягвайте сериозните физически натоварвания, които може да навредят на самочувствието ви и да отключат някои хронични проблеми. Спокойната отмора в домашна конюнктура ще ви помогне да възстановите силите си.

 

Източник: astrovega.org
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР